مفهوم کلمه ار و نده در فارکس چیست ؟ پاسخ این سوال به ترتیب اهمیت: دولتها، بانکهای مرکزی ، بانکهای پایین تر ، شرکتها یا افراد صادر کننده یا وارد کننده ، بازرگانان و سرمایه گزاران و بالاخره سفته بازها (یعنی من و شما) بازیگردانهای این نمایش قیمت هستیم.

اما مسلم است هرکه وزن سنگینتری داشته باشد تاثیر بیشتری میگذارد. سنگینترین وزنه بانکها و دولتها و سرمایه داران هستند و کم وزنترینشان من و شما. بنابراین با و ما تمایلات زیادی در بازار بوجود نمی آید. لیکن تبادلات ارزی بانکها على الخصوص بانکهای مرکزی (دولتها) تاثیرات زیادی میگذارد.

آیا فارکس حلال است ؟

بعضیها میگویند برای سود کردن در این بازار باید افرادی ضرر کنند. و لذا این بازار را مشروع نمیدانند و فارکس حلال نیست. این استدلال در صورتی درست بود که همه بازیگران این بازار سفته بازان خُرد باشند. مثالی میزنم فرض کنید شرکتی یا فرد بازرگانی میخواهد کالایی وارد کند یا بالعکس صادر کند. برای وی شاید اصلا مهم نمیباشد که در حال حاضر قیمت ارز چقدر است. مثلا اگر قیمت دلار پایین باشد نمیگوید میگذارم دلار گران شود و بعد جنس خود را صادر میکنم. البته یک واقعیت را هم نباید چشم پوشی کرد و آن این است که بانکها با حجم بالای پولی که دارند میتوانند قیمتها را آنطور که خودشان میخواهند تغییر دهند. در مورد تحلیلی نرم افزار متاتریدر 4 بیشتر بخوانید.

وزنه های اصلی تغییر قیمت در فارکس چیست ؟

بگذارید باز هم به میدان میوه خودمان برگردیم. فرض کنید حجم سیبهای سرخ ثلث سیبهای زرد باشد. قیمت سیب زرد کیلویی 4000 تومان و سیب سرخ 8000 تومان. حال بتدریج که عرضه سیب زرد زیادتر میشود قیمت سیب زرد کاهش میابد حال اگرچه عرضه سیب سرخ تغيير نکرده اما در اثر کاهش قیمت سیب زرد قیمت سیب سرخ نیز کمی پایین می آید. حالا صنف باغداران و دلالان سیب سرخ کار عجیبی انجام میدهند. کلیه سیبهای سرخ را میخرند!!! حال تاثیر اینکار افزایش عجیب قیمت سیب سرخ خواهد بود. حالا که قیمت زیاد شد گران به میدان میند. کاری هم ندارند که با این ممکن است دوباره سیب سرخ ارزان شود چون آنها سود خود را کرده اند.

بله واقعیتهای تلخ نیز وجود دارد. چند سال پیش بود خبری خواندم که آمریکا مازاد گندم صادراتی خود را به اقیانوس آرام میریزد (خوب بابا حداقل بریز رو سر آفریقاییها !!) خوب این کارها رو میکنند تا بتونند قیمت رو آنطوری که خودشون میخواهند کنترل نمایند.

حالا اگر این وزنه ها دولتی باشد (یعنی بانکهای مرکزی) ، دیگر نمیشود حریفشان شد. مثلا رییس بانک مرکزی آمریکا فقط با یک سخنرانی ناقابل میتونه رو بازار تاثیر بذاره!!! اینجاست که یک چیز مهم رو از قلم نباید انداخت و آن اینکه ما انقدر زرنگ نیستیم که از روی اخبار و حرفها و … روند قیمتها را تعیین نماییم. این شعار تکنیکالها (تکنسینها) میباشد. در آینده الگوی مناسبی برای بررسیها و پیشبینیهای روند قیمت (روند نمودار یا trend) خواهیم داشت.

ملاحظه میکنید که همه چیز در این بازار منطقی است و حتی پیچیده ترین مسایل با بررسی منطقی ساده میشوند. قبل از اینکه بحث فارکس را تموم کنم به یه سوال اساسی دیگر بپردازم. این سوال را خیلیها که برای اولین بار وارد میشوند میپرسند و فکر کنم جای مطرح کردن آن همینجا باشد.

این قیمتها از چه منبعی می آیند؟

منابع این قیمت ها در فارکس چیست و کدام منبع اصطلاحا مظنه بازار را اعلام مینماید؟ البته این بحث پیچیده ای میباشد ولی برای درک مسئله تصور کنید یک سرور اصلی در بانکهای مرکزی وجود دارد که به شبکه های بانکی و کلا پولی همان کشور متصل است و حجم معاملات پولی و ارزی را میسنجد و ثبت مینماید. حال در دهکده جهانی نیز یک server اصلی وجود دارد که کلیه این سرورهای داخلی به آن متصل میباشد. حال این سرور اصلی حجم کلیه معاملات پولی و ارزی دنیا را ثبت میکند. و بر اساس یک برنامه ریزی مشخص بر پایه اصول اقتصادی (عرضه و تقاضا) قیمتها را بصورت اتوماتیک تعیین مینماید. در مورد گزینه های باینری که این روزها باب شده است ، بیشتر بدانید.


گاه اینترنتی بازار روز قیمت ,بازار ,فارکس ,مرکزی ,پولی ,قیمتها ,فارکس چیست ,وجود دارد ,بانکهای مرکزی ,معاملات پولی ,سرور اصلی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شرکت طراحی سایت در تهران نگاه یک درب اتوماتیک | درب های اتوماتیک | درب و پنجره دوجداره سایبان برقی متین دانلود آهنگ غمگین طراحی سایت سارین وب travel شرکت خدمات آیروکس 02166068902